Nieuwe opleidingen I Summa College

Nieuwe opleidingen I Summa College

Geplaatst op: maandag 18 juli 2022

Het Summa College start met enkele nieuwe opleidingen. Misschien wel een leuke opleiding die bij jou past! Lees gauw verder.

Event producer
Niveau 4 bol-opleiding 
Als event producer kun je bijvoorbeeld aan de slag bij een evenementenorganisatie, congrescentrum, theater, poppodium, pretpark, museum of cultureel centrum. In deze opleiding leer je een evenement van A tot Z te organiseren. Je stelt een draaiboek op, zorgt voor personeel, richt ruimtes in en zorgt er met de juiste promotie voor dat er bezoekers komen. 

E-commerce specialist 
Niveau 4 bol-opleiding 
Als e-commerce specialist ontwikkel je verschillende online marketinguitingen en ben je verantwoordelijk voor de online en offline verkoop van producten of diensten. Je bent dé professional op het gebied van de laatste (online) trends. Misschien start deze leerling ooit zelf een eigen merk! Deze opleiding is geschikt voor leerlingen die ondernemend zijn, gevoel hebben voor vormgeven en goed contacten kunnen leggen en onderhouden. 
Start: september 2023 
 

Smart Building
Niveau 4 bol-opleiding 
Deze opleiding is opgezet en wordt uitgevoerd in samenwerking met bedrijven in de Brainportregio. In deze opleiding leer je hoe je nieuwe- en verbouwprojecten efficiënt voorbereidt en coördineert. Naast de bouwcampus werkt en leert je leerling ook op de TU/e campus en bij bedrijven. Daar wordt gewerkt met de nieuwste technologieën en in de nieuwste labs. Je leerling wordt straks onderdeel van de nieuwe generatie projectleiders en projectuitvoerders van de toekomst en gaat werken bij bijvoorbeeld een aannemersbureau, adviesbureau of gemeente.  
Start: augustus 2022 
 

Technicus Smart Industry  
Niveau 4 bbl-opleiding 
Smart industry, ook wel Industrie 4.0 genoemd, wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven. Steeds meer apparaten, productiemiddelen en organisaties zijn gedigitaliseerd en met elkaar verweven. Bijvoorbeeld slimme machines die onderling met elkaar communiceren. Voor deze branche zijn vakmensen nodig die technische én ICT-vaardigheden bezitten: de technicus Smart Industry. 
Als technicus Smart Industry werk je voornamelijk met elektrotechniek en elektronica. Je leerling kan bijvoorbeeld aan de slag bij apparatenbouwers, de 3D print industrie en andere innovatieve bedrijven. Ook verder studeren naar een hbo-opleiding op het gebied van smart industry, robotica of mechatronica is een goede optie. 
Start: augustus 2022 

Bekijk al het nieuws