Nieuws

Werken in de optiek

Werken in de optiek

Heb je affiniteit voor zorg, fashion, commercie of techniek? Wie weet is de opleiding optiek/opticien wel iets voor jou!

Performer I KW1C

Performer I KW1C

Houd jij van theater? En wil jij daar je beroep van maken? Dan is de mbo-opleiding acteur/performer echt iets voor jou!

Industrieel product ontwerpen

Industrieel product ontwerpen

Industrieel Productontwerpen / BOL 4. Ben jij creatief? Houd je van ontwerpen, vormgeven, technologie en producten maken? Kijk dan eens naar de opleiding industrieel product ontwerpen!

Meeloopdagen I Sint Lucas

Meeloopdagen I Sint Lucas

Door middel van een meeloopdag krijg je een indruk van hoe studeren bij SintLucas eraan toegaat. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor één van onze meeloopdagen. Na het invullen van jouw gegevens verschijnen de beschikbare meeloopdagen. Je ontvangt na je inschrijving een bevestigingsmail.

Meeloopdagen I De Rooi Pannen

Meeloopdagen I De Rooi Pannen

Twijfel je nog tussen twee opleidingen? Wil je kennismaken met een opleiding van De Rooi Pannen? Schrijf je in voor een meeloopdag!

LOB-keuzeavond voor leerjaar 2

LOB-keuzeavond voor leerjaar 2

Op 14 december december zijn ouders én leerlingen van leerjaar 2 basis, kader en mavo welkom op de LOB keuzeavond. Er wordt dan informatie gegeven over de vakken en de keuzes die gemaakt moeten worden in leerjaar 2. Hiervoor is ook een speciale website ontwikkeld. Daar is alle informatie m.b.t de profielen zichtbaar. Bij het tweede rapport moet er namelijk al een definitieve keuze gemaakt worden voor één van de profielen.

Jouw diploma in het diplomaregister

Jouw diploma in het diplomaregister

Ben je geslaagd? Gefeliciteerd! Wist jij dat bijna alle diploma's in het digitale diplomaregister van DUO staan? Handig, want een digitaal uittreksel uit het diplomaregister heeft dezelfde waarde als een origineel diploma.

In gesprek met een kraamverzorgende

In gesprek met een kraamverzorgende

Op woensdag 23 juni heeft het profiel Zorg & Welzijn bezoek gehad van twee kraamverzorgenden van Welkom Kraamzorg. Ervaren kraamverzorgster Saskia en haar stagiaire Britt (een oud leerling van het Fioretti College) hebben tijdens een gastles de leerlingen van leerjaar 3 Zorg & Welzijn meegenomen in een werkweek van een kraamverzorgende.

Inspiratielokaal W&T op de pabo

Inspiratielokaal W&T op de pabo

Leerlingen van onze school en studenten van Fontys pabo bestickerden onlangs gezamenlijk de ramen van een doorsnee leslokaal op de pabo in Veghel. Het was de eerste aanzet tot de inrichting van een inspiratielokaal Wetenschap & Technologie. Dat is een DOE-ruimte, waarin studenten omringd worden door inspirerende lesmaterialen en nieuwe technologieën kunnen koppelen aan stageopdrachten. Daarbij staat samenwerking centraal.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.